RUČNI ELEKTRIČNI VISOKO PODIZNI VILIČARI CLARK

IDEALAN IZBOR ZA SLAGANJE PALETIZIRANE ROBE NA POLICE.

S velikim brojem električnih viličara, Clark uvijek ima pravi viličar za sve zahtjeve za rukovanjem materijalom.
Električni visoko podizni viličari su vrlo upravljivi što ih čini idealnim za skladišne aplikacije
koje zahtijevaju rutinsko slaganje paletizirane robe na police.

WS10

KOMPAKTAN
LAKO UPRAVLJIV

INTEGRIRANA JEDINICA ZA PUNJENJE
MODELI
WS10 1000 kg | WS10(M) 1000 kg
DODATAN OPIS

WS10 (M) je idealan za prijevoz na malim udaljenostima ili kao mobilna radna stanica. Viličar se može napajati na utičnicama od 230 V, punjenje baterija bez održavanja preko integrirane jedinice za punjenje.

FOTOGRAFIJE

WSX12/14

KOMPAKTAN
LAKO UPRAVLJIV
SIGURNO UPRAVLJANJE

MODELI
WSX12 1200 kg | WSX14 1400 kg
DODATAN OPIS

WSX12 / 14 slagač optimizira protok materijala pomoću AC tehnologije i CLARK SpeedControl (CSC). Kompaktne dimenzije omogućuju sigurno rukovanje čak i u aplikacijama s uskim širinama prolaza. Osim toga, sigurnosna funkcija CLARK SpeedControl (CSC) automatski podešava brzinu kada se opterećenja podignu, ovisno o položaju upravljača i time poboljšava sigurnost tijekom rada.

PSX16

ZA ZAHTJEVNU
INDUSTRIJU

MODELI
PSX16 1600 kg
DODATAN OPIS

Produktivnost i ergonomija za teške radove i visinu dizanja do 5800 mm. Ručni električni visoko podizni viličar PSX16 tvrtke CLARK nudi sve što vam je potrebno za zahtjevnu industrijsku primjenu. Viličar je opremljen električnim servo upravljačem i kapacitetom akumulatora do 500 Ah. Osim toga, proporcionalni hidraulični sustav osigurava nježno i tiho podizanje ili spuštanje.

FOTOGRAFIJE

SX12/16

VISOKE PERFORMANSE
ZA INDUSTRIJSKE SVRHE

MODELI
SX12 1200 kg | SX16 1600 kg
DODATAN OPIS

Serija visokih performansi za robusne sofisticirane industrijske svrhe. Ručni električni visoko podizni viličar temeljen na načelu Built to Last®. S ručnim električnim visoko podiznim SX12 i SX16, CLARK nudi robusne viličare za sofisticirane industrijske svrhe. Stabilni CLARK kranovi omogućuju visoki preostali kapacitet čak i pri visokim visinama dizanja.

FOTOGRAFIJE

WSXD20

MULTIFUNKCIONALNI
VILIČAR

MODELI
WSXD20
DODATAN OPIS

WSXD20 je multifunkcionalni viličar koje kombinira značajke nisko podiznog viličara i visoko podiznog viličara u jednom. Ova karakteristika je osobito korisna u aktivnostima kao što su utovar i istovar kamiona, brzo transportiranje paleta i skladištenje robe na visini dizanja do 3.600 mm. Kada koristite funkciju dvostrukih vilica, dvije euro palete mogu se pomicati istovremeno. To značajno povećava brzinu prolaza u usporedbi s tradicionalnim nisko podiznim viličarima i visoko podiznim.

SRX14/16

OPTIMIZIRAJTE
PRODUKTIVNOST

MODELI
SRX14/16
DODATAN OPIS

Sa standardno visokom brzinom vožnje (do 14 km/h), kočnicama koje nisu podložne trošenju i prekidima i vrhunskim sigurnosnim značajkama, CLARKovi viličari serije SRX optimiziraju produktivnost u vašem skladištu. Robusne, pouzdane i visoko učinkovite viličare izumitelj viličara je dizajnirao da zadovolji i najviša očekivanja za najsofisticiranije svrhe.

FOTOGRAFIJE