RUČNI ELEKTRIČNI VILIČARI CLARK

CLARK RUČNI ELEKTRIČNI VILIČAR IDEALAN JE ZA TRANSPORT
SVIH VRSTA PROIZVODA NA KRATKIM UDALJENOSTIMA.

S kompaktnim dimenzijama, paletari su idealni za upotrebu u zatvorenim
prostorima kao što su trgovine i poslovni centri svih vrsta.
Sa savršeno prilagođenim komponentama i nenadmašnom cijenom u odnosu na performanse,
CLARKovi paletni viličari savršeno su prilagođeni vašim potrebama rukovanja materijalima.

WPio 12

INOVATIVNI
ASISTENT

MODELI
WPio12 1200 kg
DODATAN OPIS

STABILAN I POUZDAN
WPio12 je ručni električni viličar s litij-ionskom baterijom. Idealan je za prijevoz svih vrsta robe na kratke udaljenosti. Za razliku od konvencionalnih ručnih viličara, WPio12 podiže i pomiče robu električnom energijom. Minimalna dimenzija L2 (duljina do lica vilica) od samo 390 mm čini WPio12 iznimno kompaktnim i idealnim za upotrebu u zatvorenim prostorima.

FOTOGRAFIJE

WP15

KOMPAKTAN I
LAKO UPRAVLJIV

MODELI
WP15 1500 kg
DODATAN OPIS

WP15 savršen je model s niskim podizanjem. Idealan za prijevoz na kratkim udaljenostima na ravnim površinama. S težinom od samo 205 kg i integriranom jedinicom za punjenje, WP15 je savršen za prijevoz u komercijalnim vozilima. Viličar se može napuniti na utičnicama od 230 V, punjenje baterija bez održavanja preko integriranog punjača.

FOTOGRAFIJE

WPX18

KOMPAKTAN I
LAKO UPRAVLJIV

MODELI
WPX18 1800 kg
DODATAN OPIS

WPX18 ručni električni viličar optimizira protok materijala pomoću AC tehnologije i CLARK SpeedControl (CSC). Savršeno podešeni bočni potporni kotači poboljšavaju lateralnu stabilnost prilikom skretanja. Viličar se može napuniti na utičnicama od 230 V, punjenje baterija bez održavanja preko integriranog punjača.

WPX20

KOMPAKTAN
LAKO UPRAVLJIV
SIGURNO UPRAVLJANJE

MODELI
WPX20 2000 kg
DODATAN OPIS

WPX20 ručni električni viličar optimizira protok materijala pomoću AC pogonske tehnologije i CLARK SpeedControl (CSC). Zbog izvrsne upravljivosti i jednostavne kontrole, WPX20 je savršen za terete težine do 2.000 kg.

FOTOGRAFIJE

PX20

ROBUSNOST I
VISOKE PERFORMANSE

MODELI
PX20 2000 kg
DODATAN OPIS

Ručni električni viličar napravljen na principu Built to Last®. S PX 20, CLARK nudi robustan i visokoučinkoviti ručni električni viličar za sofisticirane industrijske svrhe. Teške radne vilice, jaka metalna šasija i moćni AC motori osiguravaju da se CLARK PX20 može koristiti u svim zahtjevima za teške uvjete rada.

FOTOGRAFIJE

PPX(S)20

NAJBOLJA PRODUKTIVNOST
VISOKA BRZINA KRETANJA
LAKO UPRAVLJIV

MODELI
PPX(S)20 2000 kg
DODATAN OPIS

Bez obzira radi li se o utovaru ili istovaru kamiona ili prijevozu teških materijala u skladištu, CLARK PPX (S) 20 serija je namijenjena za teške radove i može se opremiti s baterijama do 500 Ah. Dodatno, moguće su radnje u dvije i tri smjene zbog dodatnog bočnog akumulatora.

FOTOGRAFIJE